oktober 31, 2023
Om oss

Dice King

Det finns många olika namn på detta tärningsspel, men principen består. Spel fungerar på mer eller mindre samma sätt som detta, Dice King. Du försöker skapa tärningskombinationer för att vinna över dina motståndare. Dags att presentera regler och detaljerad information om ett av de bästa tärningsspel på nätet! Visst handlar vår sajt om kortspel, men

Bonuskampanjer för kortspel

Kolla in välkomsterbjudandet hos nya Casino Pop nu!
HÄMTA BONUS!
Bonus upp till 9000 kr extra + 110 FreeSpins!
HÄMTA BONUS!
200% Bonus upp till €2,000 till alla nya pokerspelare!
HÄMTA BONUS!
Dubblerad insättning upp till 1000 kr + 10 free spins
HÄMTA BONUS!

Det finns många olika namn på detta tärningsspel, men principen består. Spel fungerar på mer eller mindre samma sätt som detta, Dice King. Du försöker skapa tärningskombinationer för att vinna över dina motståndare. Dags att presentera regler och detaljerad information om ett av de bästa tärningsspel på nätet! Visst handlar vår sajt om kortspel, men vi kan inte bortse från andra spel som kan vara av intresse för våra besökare. Dice King är just ett sådant undantag!

Spelregler för Dice King

Dice King spelas av två till fyra spelare. Målet är helt enkelt att få så hög poäng som möjligt med olika tärningskombinationer.

I varje omgång har du tre kast med de fem tärningarna. Efter varje kast kan du välja att låsa mellan 0 och 4 tärningar, innan du kastar resten igen. Du kan också avsluta en omgång när som helst genom att välja en ruta i poängbladet för ditt resultat.

Kombinationer

Övre delen

  • Enkla nummer. Samla ettor, tvåor, treor, och så vidare. Samla ihop 63 poäng på den övre halvan (vilket är i genomsnitt tre av varje nummer) för att få 50 bonuspoäng.

Nedre delen

  • 1 par och 2 par. Dessa fungerar som i poker. Maximal poäng: 12 (6-6) respektive 22 (5-5-6-6).
  • Triss och Fyrtal: Dessa fungerar också som pokerhänderna med samma hamn. Maximal poäng: 18 (6-6-6) respektive 24 (6-6-6-6).
  • Stegar: Dessa liknar pokerstegar. 1-5 är en liten stege och 2-6 är en stor. Den lilla stegen ger 15 poäng, och den stora ger 20 poäng.
  • Kåk: Som i poker. En triss tillsammans med ett par ger en kåk. Maximal poäng: 28 (6-6-6-5-5)
  • Dice King: Den ultimata kombinationen, fem av samma sort. Oavsett antalet ögon på tärningarna ger Dice King alltid 50 poäng. Chans: En reservplats. Här kan du lägga vilken kombination som helst. Poängen kan variera mellan 5 (1-1-1-1-1) och 30 (6-6-6-6-6).

Spelkontroller

Ta tag i koppen med din vänstra musknapp, rör musen och släpp sedan musknappen för att kasta tärningarna. Bestäm vilka tärningar du ska spara genom att klicka på dem innan du tar upp koppen igen. Klicka i en ruta på poängbladet för att lägga in din nuvarande kombination. Om du klickar i en ruta som du inte har lyckats få ihop kombinationen till, får du noll poäng i den rutan.

Om du vill stänga av spelet I förtid, tryck på Avsluta i den nedre delen av skärmen. Du kan även slå av och på ljudet.

Poäng i Dice King

Poängräkningen är väldigt enkel: Alla kombinationer är värda en poäng per tärningsöga. Det enda undantaget från regeln är Dice King, som alltid ger 50 poäng, oavsett antalet ögon.

Bonusen är också värd 50 poäng. För att få bonusen måste du skrapa ihop åtminstone 63 poäng på den övre halvan av poängbladet.

Spelstrategi

Försök att se till att du får bonusen på den övre halvan genom att använda minst 3 av varje siffra, eftersom det krävs svåra kombinationer för att komma ikapp annars. Exempel: Om du använder en kombination av bara två sexor, så behöver du fem treor för att komma ikapp.

Om du ligger långt efter i poäng, satsa på Dice King så länge som möjligt, eftersom det kan göra en enorm skillnad.