oktober 31, 2023
Om oss

10 or Better

I videopokerspelet 10 or Better är tanken att försöka få bästa möjliga pokerhand. Ju bättre hand desto större vinst. Spelaren kan byta korten en gång och kan välja att byta samtliga kort. Spelets namn, 10 or Better, syftar på den lägsta vinnande hand, ett par i 10-or eller högre. Spelets gång och insatsmöjligheter Spelaren väljer

Bonuskampanjer för kortspel

Kolla in välkomsterbjudandet hos nya Casino Pop nu!
HÄMTA BONUS!
Bonus upp till 9000 kr extra + 110 FreeSpins!
HÄMTA BONUS!
200% Bonus upp till €2,000 till alla nya pokerspelare!
HÄMTA BONUS!
Dubblerad insättning upp till 1000 kr + 10 free spins
HÄMTA BONUS!
I videopokerspelet 10 or Better är tanken att försöka få bästa möjliga pokerhand. Ju bättre hand desto större vinst. Spelaren kan byta korten en gång och kan välja att byta samtliga kort.

Spelets namn, 10 or Better, syftar på den lägsta vinnande hand, ett par i 10-or eller högre.

Spelets gång och insatsmöjligheter

Spelaren väljer värdet på de mynt som används under videopoker spelrundan genom att klicka på plus- och minusknapparna längst ned till vänster på skärmen i 10 or Better.

Välj insatsens myntantal genom att klicka på knappen Satsa en. Varje klickning på knappen Satsa en ökar insatsen med ett mynt. När insatsen har valts klickar spelaren på knappen Dela för att starta spelet. Med knappen Satsa max satsas fem mynt automatiskt och spelet startar då omedelbart. Spelaren kan även lägga insatsen genom att klicka på en av vinsttabellens fem lodräta kolumner. Genom att klicka på knappen Vinsttabell visas vinsttabellen.

Spelaren väljer de kort han vill spara genom att klicka på knappen Håll eller på det ifrågavarande kortet. Efter detta ska spelaren klicka på knappen Dela för att ersätta de utbytta korten med nya kort. Obs! Spelet låser automatiskt en hand som har en kombination som återfinns i vinsttabellen. Låsningen kan tas bort genom att klicka på korten på nytt.

Efter en 10 or Better videopoker spelrunda med vinst visas en informationsruta med vinstspecifikation och möjliga dubbleringsalternativ. Med dubbleringsfunktionen kan spelaren försöka öka vinsterna från den föregående spelrundan. Genom att klicka på knappen Inkassera återgår spelaren till spelet och vinstsumman läggs till hans saldo.

Med 10 or Better dubbleringsfunktionen kan spelaren försöka dubbla hela vinstsumman genom att klicka på knappen Dubbla eller halva vinstsumman genom att klicka på knappen Halvdubbla. Med halvdubbleringen får spelaren hälften av vinsten och hälften satsas som dubbleringsinsats. Eventuell dubblerings-/halvdubbleringsvinst visas i en ruta intill dessa dubbleringsalternativ.

Tanken med dubbleringsfunktionen är att försöka få ett högre kort än givaren. Givarens kort är kortet längst till vänster av de fem korten på skärmen. Spelaren ska välja det kort av de kvarvarande korten som han tror kan ha ett högre värde än givarens kort. Esset är det högsta kortet.

Spelaren vinner genom att välja ett kort med högre värde än givarens kort. Därefter kan spelaren återigen välja mellan knapparna Inkassera, Dubbla och Halvdubbla. Om spelaren väljer ett likvärdigt kort återställs insatsen. Om det kort spelaren väljer är lägre än givarens kort går insatsen förlorad och dubbleringsfunktionen avslutas.

Insatsgränserna

Insatsgränserna i 10 or Better videopoker kan oftast variera mellan 0,01 euro som minsta insats och 20 euro som maxinsats. Spelaren kan välja insatsnivå enligt de angivna förinställda insatsnivåerna.

Återbetalning 10 or Better

Spelets vinståterbetalning är 97,96 procent.